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1.Imagen marcada / sin marcar CARBALLO, S.; BLANKENSHIP, S. M.; SANDERS, D. C.; RITCHIE, D.; BOYETTE, M. Comparison of packing systems for injury and bacterial soft rot on bell pepper fruit. [Research article]. HortTechnology, July 1994, volume 4, issue 3, pages 369-272. Article history: Print Publication Date: 01 Jan 1994 // Online Publication Date: Jul 1994.
Biblioteca(s): INIA Las Brujas.
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2.Imagen marcada / sin marcar CARBALLO, S.; BLANKENSHIP, S. M.; SANDERS, D. C.; RITCHIE, D. F. Drip fertigation with nitrogen and potassium and postharvest susceptibility to bacterial soft rot of bell peppers. Journal of Plant Nutrition, 1994, volume 17, Issue 7, pages 1175-1191. Article history: Published online: 21 Nov 2008. Partial funding for this research was from Instituto Nacional de Investigacion Agropecuaria of Uruguay (I.N.I.A.), Uruguay and from the Unites States Department of Agriculture Special Grant...
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3.Imagen marcada / sin marcar Carballo, S.J.Blankenship, S.M.Sanders, D.C.Ritchie, D.F. Drip fertigation with N and K and postharves susceptibility to bacterial soft rot of bell peppers ln: Carballo, S.J. N and K fertigation and packingline handling impact on bacterial soft rot susceptibility of bell peppers: thesis Master of Science. Raleigh, NC (USA): North Carolina State University, 1993. p. 1-30
Biblioteca(s): INIA Las Brujas.
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4.Imagen marcada / sin marcar Carballo, S.J.Blankenship, S.M.Sanders, D.C.Ritchie, D.F.Boyette, M.D. Pepper injuries and bacterial soft rot in commercial packinglines ln: Carballo, S.J. N and K fertigation and packingline handling impact on bacterial soft rot susceptibility of bell peppers: thesis Master of Science. Raleigh, NC (USA): North Carolina State University, 1993. p. 31-56
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Biblioteca (s) :  INIA Tacuarembó.
Fecha actual :  21/02/2014
Actualizado :  18/02/2019
Tipo de producción científica :  Documentos
Autor :  BONINO MORLÁN, J.
Afiliación :  JORGE BONINO MORLÁN.
Título :  Resistencia antihelmíntica de parásitos gastrointestinales en ovinos.
Fecha de publicación :  2002
Fuente / Imprenta :  ln: INIA Tacuarembó. Jornada técnica, 31 de octubre, Santa Bernardina, Durazno, Uruguay, 2002. Parasitosis gastrointestinales de los ovinos: situación actual y avances de la investigación. Tacuarembó (Uruguay): INIA, 2002.
Páginas :  p. 8-12
Serie :  (INIA Serie Actividades de Difusión ; 299)
Idioma :  Español
Notas :  INIA Tacuarembó
Palabras claves :  SHEEP.
Thesagro :  ANTIHELMINTICOS; OVINOS.
Asunto categoría :  L73 Enfermedades de los animales
URL :  http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/11080/1/SAD-299p8-12.pdf
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Tacuarembó (TBO)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
TBO25002 - 1INIPL - PPUY/INIA/SAD/299/TB
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